281 Izdelki
MULTI MOS 2 visual
MULTI MOS 2

Večnamenska mazalna mast za izjemno visoke tlake, namenjena uporabi pod obremenitvijo v prisotnosti udarcev in tresljajev.

MOTO 4 RACE 10W-40 visual
MOTO 4 RACE 10W-40

100-odstotno sintetično motorno olje, zlasti priporočljivo za vse vrste visokozmogljivih motornih koles s 4-taktnimi motorji.

MOTO GEAR OIL 10W-40 visual
MOTO GEAR OIL 10W-40

Tekočina za menjalnike, posebej zasnovana za menjalnike motornih koles z 2-taktnim motorjem. Zagotavlja boljšo zaščito menjalnikov in optimalno varnost pri menjavi prestave. 

ELFMATIC CVT visual
ELFMATIC CVT

Visoko učinkovita tekočina – tekočina za zvezno nastavljivo prestavno razmerje, zasnovana za izpolnjevanje zahtev pri servisnih polnjenjih, ki se uporabljajo v številnih vozilih, namenjenih za uporabo v Aziji, Severni Ameriki in Evropi. Ta tekočina za različne vrste vozil je zasnovano za vsa zvezno nastavljiva prestavna razmerja jermenskih in verižnih pogonov.

ELFMATIC G3 visual
ELFMATIC G3

Priporočljivo za vse samodejne menjalnike in hidravlične sisteme, kadar proizvajalec zahteva tekočino za samodejne menjalnike GM DEXRON III. Izdelek je priporočljiv tudi za spojke in pretvornike ter sisteme za servokrmiljenje.

TRANSELF UNIVERSAL FE 80W-90 visual
TRANSELF UNIVERSAL FE 80W-90

TRANSELF UNIVERSAL FE 80W-90 is recommended for lubricating a wide range of mechanical gearboxes and differentials in light vans, trucks, agricultural and construction machinery in the most heavy duty conditions. TRANSELF UNIVERSAL FE 80W-90 Is specially adapted for lubricating rear axles where operating temperatures are high and for which the user also seeks to extend the oil drain intervals.

MOTO GEAR OIL 80W-90 visual
MOTO GEAR OIL 80W-90

Tekočina za menjalnike, posebej zasnovana za menjalnike motornih koles s 4-taktnim motorjem. Zagotavlja optimalno varnost pri menjavi prestave.

MOTO 4 MAXI TECH 10W-30 visual
MOTO 4 MAXI TECH 10W-30

Mazivo 10W-30 priporočljivo za vse vrste visoko zmogljivih motornih koles s 4-taktnimi motorji. Popolnoma je prilagojeno vožnji v mestnih razmerah, kot tudi vožnji z veliko hitrostjo na dolgih razdaljah. Motorno olje, temelječe na vodilni najsodobnejši tehnologiji, za odlično odpornost proti vseh obremenitvah, ne glede na hitrost in temperaturo. Specifična formula tega izdelka izpolnjuje zahteve koncepta visoko kakovostnega motornega olja za motorna kolesa (High Quality Motorcycle Engine Oil Conception – HMEOC) in zagotavlja značilne prihranke v porabi goriva ter zmanjšanje emisij CO2. ELF MOTO4 MAXI TECH 10W-30 zagotavlja boljšo zaščito proti obrabi in usedlinam pri visokih temperaturah, optimalen in dolgotrajen nadzor trenja v razmerah mokre sklopke ter dolgoročne lastnosti, celo v zelo zahtevnih voznih razmerah, poleg splošnih ravni zmogljivosti, ki jih zahteva standard JASO MA.

MOTO 4 ROAD 10W-40 visual
MOTO 4 ROAD 10W-40

Mazivo je zlasti priporočljivo za vse vrste motornih koles s 4-taktnimi motorji in je popolno združljivo s katalitskimi pretvorniki. Treba je upoštevati intervale menjave olja, ki jih priporočajo konstruktorji, vključno z minimalnimi zahtevanimi vrednostmi viskoznosti. Ker je izboljšano z olji na sintetični osnovi, zagotavlja hidrodinamično mazanje in vrhunsko čistočo motorja.

SCOOTER 4 CITY 10W-40 visual
SCOOTER 4 CITY 10W-40

Motorno olje, posebej priporočljivo za vse vrste visoko zmogljivih skuterjev s 4-taktnimi motorji. Obvlada tako zahtevne razmere v mestnem prometu (toplotni udari) kot vožnjo na podeželju, hkrati pa je združljiv s 4-taktnimi katalitskimi pretvorniki.

EVOLUTION 700 TURBO DIESEL 10W-40 visual
EVOLUTION 700 TURBO DIESEL 10W-40

Visoko učinkovito tehnološko motorno olje na sintetični osnovi, posebej narejeno za dizelske avtomobilske motorje. Priporočljivo za vse dizelske motorje v avtomobilih in lahkih tovornih vozilih. Posebej je prilagojeno glede zahtevam sodobne tehnologije dizelskih motorjev, tj. neposrednem vbrizgavanju z ali brez skupnega voda. Popolnoma prilagojeno vsem vrstam obratovanja in najbolj ekstremnim razmeram.

MOTO 4 TECH 10W-50 visual
MOTO 4 TECH 10W-50

Mazivo je posebej priporočljivo za vse vrste visoko zmogljivih 4-taktnih motorjev motornih koles, ki uporabljajo mazivo nove generacije, temelječe na visoki tehnologiji, ki zagotavlja izjemno visoko zmogljivost dlje časa ter izboljšujejo moč motorja. Vzdržuje optimalno čistočo sestavnih delov motorja in zagotavlja odzivno in nemoteno menjavo prestav. Motorno olje, idealno prilagojeno mestnemu prometu, razmeram na podeželju in vožnji z veliko hitrostjo po avtocestah.